Annons
Annons

Välkommen till min blomsterblogg!

Hej kära ni!

Välkommen till min blogg, det ska bli riktigt kul att få hänga runt här och blomsterisera lite med er! Jag är musikläraren som bestämde mig för att följa en gammal dröm när jag var hemma med mitt andra barn. Jag startade då mitt företag Skillad Floral Design som arrangerar blomster till event, bröllop, företag gör kurser och möhippor samt stylar till tidningar. Jag gillar vilt och vackert och har svårt för när det ser för ordnat ut.

Annons

Jag bor i Sundbyberg med mina två barn och min man Mårten. Förutom min familj älskar jag havet, choklad, snälla människor, moule mariniere, natur och lite annat smått och gott.

Idag bjuder jag på lite vitsippor! Dom är i slutspurten här i Stockholm så det gäller att njuta av dom så länge det går! Det finns få saker som är vackrare än en vitsippebacke på våren. Vitsippa heter wood anemone på engelska och anemone nemorosa på latin. Så nu vet ni det!

vitsippa (1 av 4)

vitsippa (2 av 4)

vitsippa (3 av 4)

vitsippa (4 av 4)

Jag hoppas att ni kommer gilla min blogg och kom gärna med förlag och idéer på vad ni vill ha för innehåll!

Kram Nika!

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

nika-wahren

Hallå, jag heter Nika och är blomsterdesigner och stylist. Här får ni följa mig i blommornas och växternas värld. Jag kommer här dela med mig att tips, trix och inspiration både från min vardag och mitt jobb. Jag älskar alla årstider med allt vad det innebär med skiftningar i naturen, mat och häng. Möten med andra människor och musik gör mig glad! Vill du samarbeta med mig eller ha min blomsterexpertis så kan du maila mig på [email protected]Annons

Annons

Laddar