Annons
Annons

Tack och hej!

Nu är det dags för mig att säga hej då för nu är min gästbloggperiod här på Elle Decoration över. Vill du hänga med mig ändå så kan du följa mig på instagram  där jag heter skilladflorals eller kolla in min hemsida.

Annons

Hoppas att jag har kunnat inspirera till ett blommigare liv!

Kram Nika

R88A0660

0027

Fotograf: Matilda Söderström

Fredagsbukett-9-juni_webb

Fotograf: Emmy Lundström

_T3A4233 Photowall_Vintagefabriken_2537

Fotograf: Isabelle Pedersen 

paulina-2442 skilladflorals-2493 Fotograf: Emma Eriksson

img-15

Fotograf: Pernilla Ahlsén 

img-2

Fotograf: Ceen Wahren

DV_Bloom_Ceen_03-900x1350

Fotograf: Ceen Wahren

JZ4A5456_webb

Fotograf: Emmy Lundström

img-7 img-1

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

nika-wahren

Hallå, jag heter Nika och är blomsterdesigner och stylist. Här får ni följa mig i blommornas och växternas värld. Jag kommer här dela med mig att tips, trix och inspiration både från min vardag och mitt jobb. Jag älskar alla årstider med allt vad det innebär med skiftningar i naturen, mat och häng. Möten med andra människor och musik gör mig glad! Vill du samarbeta med mig eller ha min blomsterexpertis så kan du maila mig på [email protected]Annons

Annons

Laddar