Annons
Annons

Sol och hav i Mollösund

Vi har tillbringat några dagar i Mollösund på Orust. Världens sötaste fiskeby om du frågar mig. Denna dag fiskade barnen (och Mårten) krabbor vid bryggan.

vas (1 av 15) vas (2 av 15)

Mårten visar vilka spännande saker som finns på havet.

Annons

vas (3 av 15)

Sol och vindrufsiga barn.

vas (4 av 15) vas (5 av 15)

Krabbor fångades och slängdes i.

Dagen efter åkte vi med svärfars båt till Skärhamn och gick på Nordiska Akvarellmuseet.

vas (6 av 15)

Maffiga moln tornade upp sig.

vas (7 av 15) vas (8 av 15)

vas (1 av 1)

Räkor och långa åts på Restaurang Vatten.

vas (9 av 15)

Titta vilka snygga gästateljéer en kan hyra här!

vas (10 av 15)

Skärhamn.

vas (11 av 15)

Barnen gick på öppen verkstad där dom fick måla med akvarellfärger .

vas (12 av 15) vas (13 av 15) vas (14 av 15)

Detta tjusiga konstverk skapade jag och Vidar tillsammans.

vas (15 av 15)

Nicholas kreerar.

Så det så!

Kram Nika

Läs mer:

DELA (44)
PINNA (0)

nika-wahren

Hallå, jag heter Nika och är blomsterdesigner och stylist. Här får ni följa mig i blommornas och växternas värld. Jag kommer här dela med mig att tips, trix och inspiration både från min vardag och mitt jobb. Jag älskar alla årstider med allt vad det innebär med skiftningar i naturen, mat och häng. Möten med andra människor och musik gör mig glad! Vill du samarbeta med mig eller ha min blomsterexpertis så kan du maila mig på [email protected]Annons

Annons

Laddar