Annons
Annons

Skillad i media

Jobb i DAMERNAS VÄRLD Nr 4 2016

Foto: Ceen Wahren, Blomsterdesign: Skillad Floral design

  • Den 8 Mars var jag gäst i ”Baka med Manuela” på TV 8. Titta på programmet HÄR! Jag visar i programmet att jag inte är så bra på att baka (jag förstör hennes ägg!) men kan göra fina blommor. Tyvärr klippte dom bort dekorationen som jag gjorde. 

Styling för Elle Serbia:

Credits: Photographer: Ceen Wahren/Agent Bauer, Stylist: Gorjan Lauseger/Rockson, Hair: Joe-Yves/Mikas looks, Make up: Pari Damani/Hallundgren, Floral design: Nika Wahren/Skillad Floral design, Model: Sophie/Elite, Photographers assistant: Pauline Suzor 

 

KRANSJOBB I LEVA OCH BO:

Fotograf: Emmy Lundström

 

 

Styling för Photowall och Vintagefabriken

Fotograf: Isabelle Pedersen

 

 

Styling för plaza magazine:

Fotograf: Ceen Wahren


Annons

Laddar