Annons
Annons

Odla vitlök

Jag köpte utsädeslök på Zetas handelsträdgård i höstas som jag satte i mina pallkragar. Jag satte ner varje klyfta ungefär 5 cm i jorden med 10 cm mellanrum.

Nu har jag skördat goingarna, titta vilka fina! Ju längre löken får vara i jorden, ju mer utvecklade klyftor får du. Skördar du dom i början av sommaren så får du en liten lök utan klyftor.

Annons

Jag älskar sånt som förökar sig. Tjoffsa ner en lök eller potatis och få dubbelt upp, det är som magi! Jag sparar en av dessa och sätter i höst (borden nog ha lämnat den lite längre kvar i jorden men nu vet jag det!)

_MG_1440

God odling!

Kram Nika

Läs mer:

DELA (8)
PINNA (0)

nika-wahren

Hallå, jag heter Nika och är blomsterdesigner och stylist. Här får ni följa mig i blommornas och växternas värld. Jag kommer här dela med mig att tips, trix och inspiration både från min vardag och mitt jobb. Jag älskar alla årstider med allt vad det innebär med skiftningar i naturen, mat och häng. Möten med andra människor och musik gör mig glad! Vill du samarbeta med mig eller ha min blomsterexpertis så kan du maila mig på [email protected]Annons

Annons

Laddar