Annons
Annons

Min fredagsbukett hälsar Juni välkommen!

Juni är kommen med buller och bång! Dagens bukett och är en blandning av köpeblommor och uteplockade. Just nu bjuder naturen på sådan blomsterprakt så att den mest hårdkokte stadsbo baxnar av skönheten. Men det är inte alltid så poppis att knipsa rosor från föreningens rabatter så tipset är att köpa några stjälkar och blanda ut med det som du hittar utanför dörren.

Annons

Hundkex är utan tvekan en stor favorit med sina små skira blommor som meddelar att nu är sommaren här!

Foto: Ceen Wahren

_T3A4149 1

_T3A4097 1

Hur ser din fredagsbukett ut? Häng på mig och Linda och dela med dig till oss andra på Instagram! Hashtagga #minfredagsbukett och tagga och följ @skilladflorals och @vintagefabriken. Varje vecka väljer vi ut en bild som får en liten present av Vintagefabriken.

Kram Nika

Läs mer:

DELA (38)
PINNA (0)

nika-wahren

Hallå, jag heter Nika och är blomsterdesigner och stylist. Här får ni följa mig i blommornas och växternas värld. Jag kommer här dela med mig att tips, trix och inspiration både från min vardag och mitt jobb. Jag älskar alla årstider med allt vad det innebär med skiftningar i naturen, mat och häng. Möten med andra människor och musik gör mig glad! Vill du samarbeta med mig eller ha min blomsterexpertis så kan du maila mig på [email protected]Annons

Annons

Laddar