Annons
Annons

Min fredagsbukett är en hyllning till våren!

Dagens fredagsbukett hyllar den, enligt mig, vackraste årstiden av dom alla; våren! Alstromeria, stjärnflocka, tistlar, rosor, blommande kvistar, pärlhyacint och pion bildar denna rosaskimrande bukett. Trotsa regnet, gå ut och se dig omkring och njut av allt vackert som naturen har att erbjuda just nu.

Annons

Hur ser din fredagsbukett ut? Dela med dig till oss andra på Instagram! Hashtagga #minfredagsbukett och tagga och följ @skilladflorals och @vintagefabriken. Varje vecka väljer vi ut en bild som får en liten present av Vintagefabriken. Häng på!

Foto: Isabelle Pedersen 

Photowall_Vintagefabriken_2537

Photowall_Vintagefabriken_2542

Läs mer:

DELA (25)
PINNA (0)

nika-wahren

Hallå, jag heter Nika och är blomsterdesigner och stylist. Här får ni följa mig i blommornas och växternas värld. Jag kommer här dela med mig att tips, trix och inspiration både från min vardag och mitt jobb. Jag älskar alla årstider med allt vad det innebär med skiftningar i naturen, mat och häng. Möten med andra människor och musik gör mig glad! Vill du samarbeta med mig eller ha min blomsterexpertis så kan du maila mig på [email protected]Annons

Annons

Laddar