Annons
Annons

Min fredagsbukett

Min fredagsbukett är en brudbukett till ett skogsbröllop. Mia skulle ha röda skor, röda blommor i håret och blåbärsris på bordet så det var det som jag hade att utgå ifrån.

skilladflorals

Buketten innehåller stjärnflocka, pioner, dahlia, kaprifol, nejlikor, blåbärsris, gräs, limonium, eryngium och ax.

Annons

_MG_0700

Knappnålsblomma till Frans.

Kram Nika

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

nika-wahren

Hallå, jag heter Nika och är blomsterdesigner och stylist. Här får ni följa mig i blommornas och växternas värld. Jag kommer här dela med mig att tips, trix och inspiration både från min vardag och mitt jobb. Jag älskar alla årstider med allt vad det innebär med skiftningar i naturen, mat och häng. Möten med andra människor och musik gör mig glad! Vill du samarbeta med mig eller ha min blomsterexpertis så kan du maila mig på [email protected]Annons

Annons

Laddar