Annons
Annons

Min fredagsbukett

Just i detta nu sitter jag på en båt i Stockholmsskärgård och har det gött.

Min fredagsbukett är både en bukett och en centerpiece som jag gjorde till ett bröllop i slutet av juli. Dahlior, hallon och gräs samsas med kvistrosor, ax och gerbera. Dekorationen stod på ett bord där ceremonin hölls, ytterst fint!

Annons

fredagsbukett-juli-900x626

img-1

IMG_3351

Hur ser din fredagsbukett ut? Lägg upp bilden på din instagram, följ och tagga @volanglinda@skilladflorals och #minfredagsbukett – så att vi kan hitta din bild och inspireras. En av bilderna belönas varje månad med en liten present från oss påVintagefabriken!

Hoppas att ni har det fint så här i slutspurten av Juli!

Kram Nika

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

nika-wahren

Hallå, jag heter Nika och är blomsterdesigner och stylist. Här får ni följa mig i blommornas och växternas värld. Jag kommer här dela med mig att tips, trix och inspiration både från min vardag och mitt jobb. Jag älskar alla årstider med allt vad det innebär med skiftningar i naturen, mat och häng. Möten med andra människor och musik gör mig glad! Vill du samarbeta med mig eller ha min blomsterexpertis så kan du maila mig på [email protected]Annons

Annons

Laddar