Annons
Annons

Min fredagsbukett

Här kommer min fredagsbukett lite sent idag, jag håller på och preppar för ett bröllop imorgon så jag har haft fullt upp. Den brudbuketten är helt överfin the way. Bilder kommer senare.

Denna sommardröm med ängsblommor har Linda plockat. Den innehåller alla fina fynd som du kan hitta vid vägkanter och ängar just nu. Ut och plocka!

Annons

fredagsbukett-blogg-900x1280

Hur ser din fredagsbukett ut? Lägg upp bilden på din instagram, följ och tagga @volanglinda @skilladflorals och #minfredagsbukett – så att vi kan hitta din bild och inspireras. En av bilderna belönas varje månad med en liten present från Vintagefabriken!

Kram Nika

Läs mer:

DELA (5)
PINNA (0)

nika-wahren

Hallå, jag heter Nika och är blomsterdesigner och stylist. Här får ni följa mig i blommornas och växternas värld. Jag kommer här dela med mig att tips, trix och inspiration både från min vardag och mitt jobb. Jag älskar alla årstider med allt vad det innebär med skiftningar i naturen, mat och häng. Möten med andra människor och musik gör mig glad! Vill du samarbeta med mig eller ha min blomsterexpertis så kan du maila mig på [email protected]Annons

Annons

Laddar