Annons
Annons

Min fredagsbukett

Min fredagsbukett är en spretig grön och vit brudbukett. Jag har jobbat förmiddag idag och gjort en annan bukett i dag men den får ni se senare. Kan tänka mig att många av er går på semester idag, så även jag! Whoop!

Annons

R88A0660

0008

Fotograf: Matilda Söderström

Vill du se mer av detta stylade bröllops photo shoot i en lada så kolla in här. 

Hur ser din fredagsbukett ut? Lägg upp bilden på din instagram, följ och tagga @volanglinda @skilladflorals och #minfredagsbukett – så att vi kan hitta din bild och inspireras. En av bilderna belönas varje månad med en liten present från Vintagefabriken!

Kram Nika

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

nika-wahren

Hallå, jag heter Nika och är blomsterdesigner och stylist. Här får ni följa mig i blommornas och växternas värld. Jag kommer här dela med mig att tips, trix och inspiration både från min vardag och mitt jobb. Jag älskar alla årstider med allt vad det innebär med skiftningar i naturen, mat och häng. Möten med andra människor och musik gör mig glad! Vill du samarbeta med mig eller ha min blomsterexpertis så kan du maila mig på [email protected]Annons

Annons

Laddar