Annons
Annons

Min fredagsbukett

Min fredagsbukett är försommarens sista liljekonvaljer i en bukett som Linda har plockat. Doften är som bekant apagod!

IMG_5055_RED_webb

Foto: Linda Hansson

Hur ser din fredagsbukett ut? Lägg upp bilden på din instagram, följ och tagga @vintagefabriken @skilladflorals och #minfredagsbukett – så att vi kan hitta din bild och inspireras.

Annons

Finaste bilden belönas varje månad med en liten present från Vintagefabriken!

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

nika-wahren

Hallå, jag heter Nika och är blomsterdesigner och stylist. Här får ni följa mig i blommornas och växternas värld. Jag kommer här dela med mig att tips, trix och inspiration både från min vardag och mitt jobb. Jag älskar alla årstider med allt vad det innebär med skiftningar i naturen, mat och häng. Möten med andra människor och musik gör mig glad! Vill du samarbeta med mig eller ha min blomsterexpertis så kan du maila mig på [email protected]Annons

Annons

Laddar