Annons
Annons

Midsommar och sol!

Lyckträff för Stockholmarna som stack till Skåne på midsommar! Solen strålade och det var varmt så det kändes som att vi var utomlands.
vas (5 av 15)

vas (4 av 15)

vas (3 av 15)

vas (2 av 15)

vas (1 av 1)
vas (6 av 15)

Det bands förstås kransar, här är Alex i action.

vas (7 av 15)

Halvfärdig krans.

Annons

vas (9 av 15)

Alex har blommor i sitt hår!

vas (8 av 15)

Och Maj med.

vas (1 av 15)
Anna skalade potatis.

Och massor med mer härligt häng. Snart bär det av mot västkusten!

Kram Nika

Läs mer:

DELA (16)
PINNA (0)

nika-wahren

Hallå, jag heter Nika och är blomsterdesigner och stylist. Här får ni följa mig i blommornas och växternas värld. Jag kommer här dela med mig att tips, trix och inspiration både från min vardag och mitt jobb. Jag älskar alla årstider med allt vad det innebär med skiftningar i naturen, mat och häng. Möten med andra människor och musik gör mig glad! Vill du samarbeta med mig eller ha min blomsterexpertis så kan du maila mig på [email protected]Annons

Annons

Laddar