Annons
Annons

Fira mamma på söndag!

mailsignatur_morsdag

Du har väl inte glömt bort att det är morsdag på söndag?  Då kan du köpa en Skillad Floralsbukett samtidigt som du bjuder med din mamma på brunch eller middag på American Table på Clarion Sign. Det hade jag gjort om jag inte hade haft fullt upp med att binda buketter förstås!

Kram -Nika

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

nika-wahren

Hallå, jag heter Nika och är blomsterdesigner och stylist. Här får ni följa mig i blommornas och växternas värld. Jag kommer här dela med mig att tips, trix och inspiration både från min vardag och mitt jobb. Jag älskar alla årstider med allt vad det innebär med skiftningar i naturen, mat och häng. Möten med andra människor och musik gör mig glad! Vill du samarbeta med mig eller ha min blomsterexpertis så kan du maila mig på [email protected]Annons

Annons

Laddar