Annons
Annons

Ett romantiskt lantbröllop

För några veckor sen så åkte jag ut till Askenäs gård och hjälpte brudparet Paulina och Joakim med blommor för deras stora dag. Dessa fantastiskt vackra bilder har grymma Emma Eriksson tagit. Romantiskt och vilt skulle det vara och romantiskt och vilt blev det!

Annons

paulina-2426 paulina-2442 paulina-2501

paulina-2774 skilladflorals-2494 skilladflorals-2493

Detta får blir min fredagsbukett denna vecka.

Hur ser din fredagsbukett ut? Lägg upp bilden på din instagram, följ och tagga @volanglinda@skilladflorals och #minfredagsbukett – så att vi kan hitta din bild och inspireras. En av bilderna belönas varje månad med en liten present från Vintagefabriken!

Kram Nika

Läs mer:

DELA (16)
PINNA (0)

nika-wahren

Hallå, jag heter Nika och är blomsterdesigner och stylist. Här får ni följa mig i blommornas och växternas värld. Jag kommer här dela med mig att tips, trix och inspiration både från min vardag och mitt jobb. Jag älskar alla årstider med allt vad det innebär med skiftningar i naturen, mat och häng. Möten med andra människor och musik gör mig glad! Vill du samarbeta med mig eller ha min blomsterexpertis så kan du maila mig på [email protected]Annons

Annons

Laddar