Annons
Annons

En solig dag i Vaxholm

När man jobbar helg är det viktigt att komma ihåg att ta ledigt i veckan istället. Sagt och gjort i torsdags eftermiddag åkte vi ut till landet och lyssnade på en och annan fågel. På lördagen åkte vi med mina föräldrar och deras båt och åt lunch i Vaxholm.

Annons

vas (1 av 1)-2

vas (3 av 8)

vas (2 av 8)

Ceen och Bruno undrade vad dom ska äta.

vas (4 av 8)

Vidar kollade båtar.

vas (5 av 8)

Maj åt glass och var allmänt somrig.

vas (6 av 8)

Molle kollade läget.

vas (1 av 1)

Vattnet glittrade orimligt mycket..

vas (8 av 8)

..och himlen tävlade med vattnet om vem som var mest blå. En typiskt bra dag.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

nika-wahren

Hallå, jag heter Nika och är blomsterdesigner och stylist. Här får ni följa mig i blommornas och växternas värld. Jag kommer här dela med mig att tips, trix och inspiration både från min vardag och mitt jobb. Jag älskar alla årstider med allt vad det innebär med skiftningar i naturen, mat och häng. Möten med andra människor och musik gör mig glad! Vill du samarbeta med mig eller ha min blomsterexpertis så kan du maila mig på [email protected]Annons

Annons

Laddar