Annons
Annons

En brudkrans är min fredagbukett

Jag och min kollega, kompis och bloggranne Linda har startat ett initiativ på Instagram som heter Min fredagsbukett. Där uppmanar vi fölk att dela med sig av sina blommor på fredagarna. Det kan vara en knölig bukett med maskrosor som barnen har plockat på vägen från föris till den allra fylligaste blomsterbutiksbuketten. Det spelar ingen roll, tanken är att inspirera varandra med vackra blomster och historier.

Annons

Denna vecka är min fredags”bukett” en krans som jag gjorde till Kathi som gifte sig med sin käresta en kall aprildag i Stockholm. Hon ville ha en bukett som såg lite ut att vara plockad på en sommaräng. Eftersom att det inte fanns någon sommaräng att tillgå så använde jag mig av småblommiga sorter för att få en vild känsla.

Fotografen till bilderna som följer är Maira Martins.

Stockholm Wedding Photographer

Stockholm Wedding Photographer

Stockholm Wedding Photographer

Stockholm Wedding Photographer

Stockholm Wedding Photographer

Hur ser din fredagsbukett ut? Hashtagga #minfredagbukett på Instagram och tagga mig @skilladflorals och @volanglinda. Varje månad väljer vi ut en bild som får en liten present från Vintagefabriken. Hoppas ni hänger på!

Fin fredag på er!  -Nika

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

nika-wahren

Hallå, jag heter Nika och är blomsterdesigner och stylist. Här får ni följa mig i blommornas och växternas värld. Jag kommer här dela med mig att tips, trix och inspiration både från min vardag och mitt jobb. Jag älskar alla årstider med allt vad det innebär med skiftningar i naturen, mat och häng. Möten med andra människor och musik gör mig glad! Vill du samarbeta med mig eller ha min blomsterexpertis så kan du maila mig på [email protected]Annons

Annons

Laddar