Annons
Annons

Brudbukett med anemoner och suckulenter

JZ4A5456_webb

Min fredagsbukett är en brudbukett som jag gjorde åt Gabriella. Hon ville ha anemoner och suckulenter och att den skulle vara lite lila. I buketten finns även limonium, stjärnflocka, eukalyptus och rosmarin.

Annons

Rosmarinen syns inte så bra på just denna bild men finns där någonstans. Även knappnålsblomman har rosmarin i sig, eftersom att brudgummen har rötter från Serbien och det finns en tradition av att ha rosmarin på bröllop. Vet inte så mycket om denna tradition men tyckte ända att det var fint att ha med det i buketten.

Foto: Emmy Lundström

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

nika-wahren

Hallå, jag heter Nika och är blomsterdesigner och stylist. Här får ni följa mig i blommornas och växternas värld. Jag kommer här dela med mig att tips, trix och inspiration både från min vardag och mitt jobb. Jag älskar alla årstider med allt vad det innebär med skiftningar i naturen, mat och häng. Möten med andra människor och musik gör mig glad! Vill du samarbeta med mig eller ha min blomsterexpertis så kan du maila mig på [email protected]Annons

Annons

Laddar