Annons
Annons

Bröllopsinspo: Lantbröllop i vårregn

För några veckor sen så stack jag, Matilda och Anna till Rönninge by för att göra en stylad bröllopsfotning. Det var en kall och regnig vårdag men vi kunde lätt tänka oss hur vacker det hade varit om det varit fullt med vänner och familj i ladan och kärlek i luften. Vår modell Maja var verkligen grym som inte klagade en gång trots hagel och blåst!

Annons

Efter som att vi hade skogtema så fick både  buketten och blommorna på dukningen gå i grönt med vita inslag.

Hoppas du blir inspirerad vare sig du går i giftastankar eller ej!

0001

0008

R88A0660

0015
0014

0013

0018

0009

 

Fotograf: Matilda Söderström Photography matildasoderstrom.com

Blommor: Skillad Floral Design skilladflorals.com
Trycksaker: Pretty Paper prettypaper.com
Klänning: SensibleM sensiblem.se
Modell: Maja Hellefors
Porslin och dekoration: Rental Stories rentalstories.se
Lokal: Rönninge by ronningeby.com

 

Läs mer:

DELA (71)
PINNA (0)

nika-wahren

Hallå, jag heter Nika och är blomsterdesigner och stylist. Här får ni följa mig i blommornas och växternas värld. Jag kommer här dela med mig att tips, trix och inspiration både från min vardag och mitt jobb. Jag älskar alla årstider med allt vad det innebär med skiftningar i naturen, mat och häng. Möten med andra människor och musik gör mig glad! Vill du samarbeta med mig eller ha min blomsterexpertis så kan du maila mig på [email protected]Annons

Annons

Laddar