Annons
Annons

Blommor från i söndags

Dessa blommor kirrade jag till fina, starka, fantastiska mammor i söndags på mors dag. Det var på American Table på Clarion Sign som dessa buketter fann sina ägarinnor. Själv fick jag salted caramel chokladglass, yum!

vas (1 av 2)

vas (2 av 2)

 

Kram! -Nika

Läs mer:

DELA (1)
PINNA (0)

nika-wahren

Hallå, jag heter Nika och är blomsterdesigner och stylist. Här får ni följa mig i blommornas och växternas värld. Jag kommer här dela med mig att tips, trix och inspiration både från min vardag och mitt jobb. Jag älskar alla årstider med allt vad det innebär med skiftningar i naturen, mat och häng. Möten med andra människor och musik gör mig glad! Vill du samarbeta med mig eller ha min blomsterexpertis så kan du maila mig på [email protected]Annons

Annons

Laddar