Annons
Annons

Galen i kransar!

Jag älskar kransar! Har smått dille på kransar faktiskt. Dom kan ju se hur som helst ut med olika material, färg och form. En krans fungerar som assecoar eller dekoration till alla tillfällen; jul, dop, bröllop, midsommar, student eller vilken rackarns fest som helst! Häng den på dörren, ha den i håret eller lägg den på bordet.

Fotograf: Therese Winberg

Fotograf: Therese Winberg

Annons
Fotograf: Pernilla Ahlsén

Fotograf: Pernilla Ahlsén

Fotograf: Sofia Byström

Fotograf: Sofia Byström

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

nika-wahren

Hallå, jag heter Nika och är blomsterdesigner och stylist. Här får ni följa mig i blommornas och växternas värld. Jag kommer här dela med mig att tips, trix och inspiration både från min vardag och mitt jobb. Jag älskar alla årstider med allt vad det innebär med skiftningar i naturen, mat och häng. Möten med andra människor och musik gör mig glad! Vill du samarbeta med mig eller ha min blomsterexpertis så kan du maila mig på [email protected]Annons

Annons

Laddar