Annons
Annons

Kranskurs i kransen

Kranskursen är ändrad till den 29 September och är nu i regi av Vintagefabriken.

Kursen kan köpas här i deras webshop. Se info i texten nedan. Välkommen!!

Annons

KRANSBINDARKURS MED SKILLAD FLORAL DESIGN – 29 SEPTEMBER

800.00 kr

Nu lanserar vi en alldeles ny typ av kurs här på Vintagefabriken – en kransbindarkurs ihop med blomsterdesignern Nika på Skillad Floral Design. Lär dig att binda höstens vackraste krans att hänga på dörren, ha i håret på höstfesten – eller varför inte ge bort till någon lycklig?

Vad? Kurs i kransbinderi med Nika från Skillad Floral Design.

För vem? För dig som älskar blommor och vill lära dig hur man binder en vacker krans som passar till såväl hösten som till vintern och julens alla festligheter.

När? Tisdagen den 29 september kl 18.00-21.00.

Pris? 800 kronor. I priset ingår  – förutom lära för livet – enklare fika samt allt material till kursen. Dessutom får du 10% rabatt på hela Vintagefabrikens sortiment kvällen till ära.

Varmt välkommen!

Platserna är begränsande, så det är först till kvarn som gäller. 

Anmälan är bindande. Avbokning ska ske minst 10 dagar innan föreläsningsdatumet (undantag sjukdom med sjukintyg), annars debiteras hela kursavgiften.

Fotograf: Pernilla Ahlsén. Kransen gjorde hon på vårens kranskurs. 

Fotograf: Pernilla Ahlsén. Kransen gjorde hon på vårens kranskurs. 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

nika-wahren

Hallå, jag heter Nika och är blomsterdesigner och stylist. Här får ni följa mig i blommornas och växternas värld. Jag kommer här dela med mig att tips, trix och inspiration både från min vardag och mitt jobb. Jag älskar alla årstider med allt vad det innebär med skiftningar i naturen, mat och häng. Möten med andra människor och musik gör mig glad! Vill du samarbeta med mig eller ha min blomsterexpertis så kan du maila mig på [email protected]Annons

Annons

Laddar