Annons
Annons

En inställd bröllopsresa

Alltså, det var meningen att jag skulle vara i Barcelona nu. Sitta i sommarklänning i den ljumma kvällen och sippa cava med min nyblivna man. Hyra bil och åka på upptäcksfärd på slingriga kustvägar.

Annons

Stanna till i små fiskebyar, ta ett dopp i havet och sen äta paella med calamares och nyfångade räkor medan solnedgången färgar havet rosa.

Men se det bidde inget av med det. Istället fick vi rond två av vattkoppor i familjen. Lika bra att bli av med dom i och för sig men jäkligt dålig timing denna gång!

Som plåster på såren åker vi till Hasseludden i helgen istället. Helt ok det med! Så får bröllopsresan skjutas upp lite bara. Den som väntar på något gott….

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

nika-wahren

Hallå, jag heter Nika och är blomsterdesigner och stylist. Här får ni följa mig i blommornas och växternas värld. Jag kommer här dela med mig att tips, trix och inspiration både från min vardag och mitt jobb. Jag älskar alla årstider med allt vad det innebär med skiftningar i naturen, mat och häng. Möten med andra människor och musik gör mig glad! Vill du samarbeta med mig eller ha min blomsterexpertis så kan du maila mig på [email protected]Annons

Annons

Laddar