Annons
Annons

Vilda drinkar från eder mixolog!

I helgen har jag gjort två roliga jobb!

I fredags agerade jag mixolog på ett företags kickoff. Jag gjorde vilda drinkar! Sjukt kul tycker en vild-matnörd som jag. 

Eftersom att jag har tappat bort mitt minneskort till kameran kommer här lite instagrambilder. (Det borttappade minneskortet är också anledningen till mitt ytterst ofrekventa bloggande just nu..!)

Annons

Dessa drinkar gjorde jag:

Lingonbellini med vaniljstång

Mohito på granskott och stensöta

Rosenbellini med doft av kardemumma

Det blev gott och möjligen vilt lite senare på kvällen…

Det andra jobbet var en kurs i att göra bordsdekorationer för en släktträff. Så kul idé att träffas och göra skojiga saker tillsammans. Återkommer med bilder från det.

Imorgon åker jag på bröllopsresa till Barcelona, ska blir mäkta kul!!

Tjing!

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

nika-wahren

Hallå, jag heter Nika och är blomsterdesigner och stylist. Här får ni följa mig i blommornas och växternas värld. Jag kommer här dela med mig att tips, trix och inspiration både från min vardag och mitt jobb. Jag älskar alla årstider med allt vad det innebär med skiftningar i naturen, mat och häng. Möten med andra människor och musik gör mig glad! Vill du samarbeta med mig eller ha min blomsterexpertis så kan du maila mig på [email protected]Annons

  • Pernilla Ahlsén

    Åh ser superfint ut!

  • Nika Wahren

    Tackar Pernilla!

Annons

Laddar