Annons
Annons

Blåbär här och blåbär där!

Skogen är fullproppad med blåbär! Det bästa som finns är att gå ut runt knuten om morgonen med sin lilla skål och plocka några blåbär till gröten eller filen. Bästa godiset är det också, fylld med nyttigheter! När jag är lite godissugen så är det bara att ta en liten sväng så är suget snart borta.

Detta är vad jag drömmer om mörka novembermorgnar. I år är ett riktigt kanonår för blåbär iallafall i Stockholm, så jag tänker fylla frysen för lite sommarkänsla den där kommande novembermorgonen. 

Annons

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

nika-wahren

Hallå, jag heter Nika och är blomsterdesigner och stylist. Här får ni följa mig i blommornas och växternas värld. Jag kommer här dela med mig att tips, trix och inspiration både från min vardag och mitt jobb. Jag älskar alla årstider med allt vad det innebär med skiftningar i naturen, mat och häng. Möten med andra människor och musik gör mig glad! Vill du samarbeta med mig eller ha min blomsterexpertis så kan du maila mig på [email protected]Annons

Annons

Laddar