Annons
Annons

Bilder från kranskursen

Här kommer lite bilder från kranskursen från förra veckan. Så här trevligt hade vi!

Emmas fiiina krans in the making.

Glad Emma skapar.

Kreativt kaos. 

Stjärnflocka eller astrantia som den here på botaniska.

Annons

Denna sort heter Million Stars, hur fint och passande namn?

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

nika-wahren

Hallå, jag heter Nika och är blomsterdesigner och stylist. Här får ni följa mig i blommornas och växternas värld. Jag kommer här dela med mig att tips, trix och inspiration både från min vardag och mitt jobb. Jag älskar alla årstider med allt vad det innebär med skiftningar i naturen, mat och häng. Möten med andra människor och musik gör mig glad! Vill du samarbeta med mig eller ha min blomsterexpertis så kan du maila mig på [email protected]Annons

  • Emma

    Underbar kväll!! Jag hade så trevligt och lärde mig att binda så fina kransar och bekanta mig med nya blommor. Kommer binda liknade kransar till vårt bröllop som våra barn skall bära, Tack Nika för ditt engagemang å en superkväll, kommer gärna tillbaka å lär mig binda buketter=))
    The bride to be; Emma

Annons

Laddar