Annons
Annons

Nyponros och gullregn

Nu blommar det i var och varannan buske. På vår tomt finns det flera vackra gullregnsträd och ett gäng nyponbuskar. Är lite förälskad i gult och rosa i kombinations just nu. Trotsa regnet vet ja och gå ut och plocka in lite blomster, det är nästa extra fint när det strilar lite. 

Annons

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

nika-wahren

Hallå, jag heter Nika och är blomsterdesigner och stylist. Här får ni följa mig i blommornas och växternas värld. Jag kommer här dela med mig att tips, trix och inspiration både från min vardag och mitt jobb. Jag älskar alla årstider med allt vad det innebär med skiftningar i naturen, mat och häng. Möten med andra människor och musik gör mig glad! Vill du samarbeta med mig eller ha min blomsterexpertis så kan du maila mig på [email protected]Annons

Annons

Laddar