Annons
Annons

Blåeldshav och sommarlovsrufsiga hår

Här kommer lite härliga sommarbilder som Pernilla har tagit på kransar som vi gjorde på en kranskurs som jag höll i för ett tag sen. Om en väljer rätt blommor, vilket jag förstås gjorde, så håller sig kransarna upp till fem dagar i en tät plastpåse, sprayade med vatten, i kylen.

Annons

Kransarna innehåller brudslöja, nejlika, kvistros, krysantemum och stjärnflocka.

Fotograf: Pernilla Ahlsén

Hoppas att din sommar är lika fin som min med lata dagar och mycket bad!

Kram Nika

 

Läs mer:

DELA (7)
PINNA (0)

nika-wahren

Hallå, jag heter Nika och är blomsterdesigner och stylist. Här får ni följa mig i blommornas och växternas värld. Jag kommer här dela med mig att tips, trix och inspiration både från min vardag och mitt jobb. Jag älskar alla årstider med allt vad det innebär med skiftningar i naturen, mat och häng. Möten med andra människor och musik gör mig glad! Vill du samarbeta med mig eller ha min blomsterexpertis så kan du maila mig på [email protected]Annons

Annons

Laddar