Annons
Annons

Föredrag om vilda ätliga växter

I fredags höll jag föredrag på PR-byrån Food and Friends om vilda, ätliga, lokala växter. För vi kan äta så mycket mer än vi tror bara vi öppnar dörren och ger oss ut i naturen. Jag är övertygad om att detta är vägen framåt nu när det är livsviktigt att vi minskar vår klimatpåverkan. Varför frakta sallad runt halva jorden när du kan hitta minst lika bra, god och nyttig mat i din närmiljö?

Jag hade med mig massor med växter som jag hade plockat. Bland annat löktrav, lindblad, kirskål, granskott och almfrukt för att nämna några. Vissa mer uppskattade än andra. 

Annons

Kom bara ihåg att vara helt säker på det du plockar, så att du inte får i dig något giftigt!

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

nika-wahren

Hallå, jag heter Nika och är blomsterdesigner och stylist. Här får ni följa mig i blommornas och växternas värld. Jag kommer här dela med mig att tips, trix och inspiration både från min vardag och mitt jobb. Jag älskar alla årstider med allt vad det innebär med skiftningar i naturen, mat och häng. Möten med andra människor och musik gör mig glad! Vill du samarbeta med mig eller ha min blomsterexpertis så kan du maila mig på [email protected]Annons

Annons

Laddar