Annons
Annons

Bröllopsbuketter till Photowall

För någon vecka sen så var jag med och gjorde bröllopsbuketter till ett samarbete mellan Photowall och Vintagefabriken. Vi var på vackra Kristinehovs malmgård. Här och här kan du se resultatet av samarbetet. 

Här nedan kommer lite bilder som grymma Isabelle Pedersen tog på mina buketter:

Annons

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

nika-wahren

Hallå, jag heter Nika och är blomsterdesigner och stylist. Här får ni följa mig i blommornas och växternas värld. Jag kommer här dela med mig att tips, trix och inspiration både från min vardag och mitt jobb. Jag älskar alla årstider med allt vad det innebär med skiftningar i naturen, mat och häng. Möten med andra människor och musik gör mig glad! Vill du samarbeta med mig eller ha min blomsterexpertis så kan du maila mig på [email protected]Annons

Annons

Laddar