Annons
Annons

Vintagefabriken 2 år

Förra veckan firade Vintagefabriken två år. Jag är superglad att få sitta och frilansa hos dom. Det är ett fantastiskt gäng med kreativa, inspirerande och drivna tjejer som hänger där! Jag gjorde denna våriga dekoration till dom i födelsedagspresent. Pionen och den mörkrosa rosen var helt fab i verkligheten. 

Annons

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

nika-wahren

Hallå, jag heter Nika och är blomsterdesigner och stylist. Här får ni följa mig i blommornas och växternas värld. Jag kommer här dela med mig att tips, trix och inspiration både från min vardag och mitt jobb. Jag älskar alla årstider med allt vad det innebär med skiftningar i naturen, mat och häng. Möten med andra människor och musik gör mig glad! Vill du samarbeta med mig eller ha min blomsterexpertis så kan du maila mig på [email protected]Annons

Annons

Laddar