Annons
Annons

Slottspiff på Wenngarn

Skillad fick i uppdrag att piffa Wenngarns slott för museernas vårmöte. Vem vill inte hänga runt på ett slott? Liksom Askungen piffade, planterade och fixade jag och detta blev resultatet. 

Våriga buketter till bubblet och plantering utanför entrén.

Annons

Pärlhyacinter, ormbunkar och liljekonvalj möttes mötesmedlemmarna av när dom kom in i slottet. 

Övervåningen pryddes av knalliga ranunkler i ett vackert gaaaaammalt kar. Jag och Lisa sjöng även vårsånger på eventet så fick jag se folk reaktioner av planteringen, många mobilbilder togs! 

Ett hett tips är att åka ut till Wenngarn, det händer fantastisk mycket där just nu. Bland annat är ett coolt orangeri med växtväggar in the making, ser fram emot resultatet! 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

nika-wahren

Hallå, jag heter Nika och är blomsterdesigner och stylist. Här får ni följa mig i blommornas och växternas värld. Jag kommer här dela med mig att tips, trix och inspiration både från min vardag och mitt jobb. Jag älskar alla årstider med allt vad det innebär med skiftningar i naturen, mat och häng. Möten med andra människor och musik gör mig glad! Vill du samarbeta med mig eller ha min blomsterexpertis så kan du maila mig på [email protected]Annons

Annons

Laddar