Annons
Annons

Sommardukning för bröllop och fest

Här kommer lite inspiration för sommarens fester och bröllop.

Fynda små omaka glasvaser eller glas på loppis eller rota runt i mormors skåp. Sätt några blommor i varje vas lite hipp som happ. På ett silverfat får brudbuketten ligga.

Annons

Det är fint att lägga en växt på varje tallrik som en liten hälsning till den som ska sitta där. Jag hade gärna tagit blåbärsplatsen så får man en liten förrätt på köpet.

Duka med naturen! Ut och plocka allt vackert som finns ute. Extra fint är att använda bär som blåbär, smultron, hallon eller varför inte krusbär och vinbär.

Jag har använt mig av, bland annat, ringblomma, blåklint, blåklocka, ljung, dalia, gerbera, kvistrosor.  Gör små buketter i som du grupperar i färgskala. Det är fint att blanda köpta och vilda blommor. Ut i naturen och plocka!

Jag har använt mig av, bland annat, ringblomma, blåklint, blåklocka, ljung, dalia, gerbera, kvistrosor.

Lycka till med dukningen!

Kram Nika

Läs mer:

DELA (29)
PINNA (0)

nika-wahren

Hallå, jag heter Nika och är blomsterdesigner och stylist. Här får ni följa mig i blommornas och växternas värld. Jag kommer här dela med mig att tips, trix och inspiration både från min vardag och mitt jobb. Jag älskar alla årstider med allt vad det innebär med skiftningar i naturen, mat och häng. Möten med andra människor och musik gör mig glad! Vill du samarbeta med mig eller ha min blomsterexpertis så kan du maila mig på [email protected]Annons

Annons

Laddar