Annons
Annons

Skillad floral design i Elle magazine

Annons
Photographer:  Ceen Wahren

Photographer:  Ceen Wahren

Credits: 
Photographer: Ceen Wahren/Agent Bauer 
Stylist: Gorjan Lauseger/Rockson 
Hair: Joe-Yves/Mikas looks 
Make up: Pari Damani/Hallundgren 
Floral design: Nika Wahren/Skillad Floral design 
Model: Sophie/Elite 
Photographers assistant: Pauline Suzor 
 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

nika-wahren

Hallå, jag heter Nika och är blomsterdesigner och stylist. Här får ni följa mig i blommornas och växternas värld. Jag kommer här dela med mig att tips, trix och inspiration både från min vardag och mitt jobb. Jag älskar alla årstider med allt vad det innebär med skiftningar i naturen, mat och häng. Möten med andra människor och musik gör mig glad! Vill du samarbeta med mig eller ha min blomsterexpertis så kan du maila mig på [email protected]Annons

Annons

Laddar