Annons
Annons

En koffert med blomster

Jag tänker mig att jag har plockat ett fång med blommor då jag cyklat ute på den franska landsbygden och ska nu hem och äta croissant och dricka riktigt starkt kaffe i trädgården till lavendeldoft. Självklart hörs Edith Piaff stämma som ett bakgrunds-soundtrack. Nästan lika dreamy som en blåsig februarimåndag i Midsommarkransen…

Annons

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

nika-wahren

Hallå, jag heter Nika och är blomsterdesigner och stylist. Här får ni följa mig i blommornas och växternas värld. Jag kommer här dela med mig att tips, trix och inspiration både från min vardag och mitt jobb. Jag älskar alla årstider med allt vad det innebär med skiftningar i naturen, mat och häng. Möten med andra människor och musik gör mig glad! Vill du samarbeta med mig eller ha min blomsterexpertis så kan du maila mig på [email protected]Annons

Annons

Laddar