Annons
Annons

Grattis på tulpanens dag!

Tulpanen är svenskarnas gullegris när det gäller blommor. Vi kan bara inte få nog. Tur att det tusentals olika sorter så alla kan få sitt lystmäte! 

När du får hem dina godbitar kan du tänka på detta för att förlänga deras livslängd:

  • Skär av ca två centimeter av stjälken och sätt tulpanerna i nytt kallt vatten. Låt gärna plasten eller pappret sitta kvar ett tag så blir blommorna raka och ståtliga.
  • Snitta om och ge nytt vatten så ofta du pallar! Tulpaner är törstiga rackare så ge iallafall nytt vatten varje dag. 
  • Låt tulpanerna stå kallt nattetid om du har möjlighet. 

Annons

Glad tulpandag!

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

nika-wahren

Hallå, jag heter Nika och är blomsterdesigner och stylist. Här får ni följa mig i blommornas och växternas värld. Jag kommer här dela med mig att tips, trix och inspiration både från min vardag och mitt jobb. Jag älskar alla årstider med allt vad det innebär med skiftningar i naturen, mat och häng. Möten med andra människor och musik gör mig glad! Vill du samarbeta med mig eller ha min blomsterexpertis så kan du maila mig på [email protected]Annons

Annons

Laddar