Annons
Annons

Bilder från kranskursen

Förra veckan höll jag en kranskurs på Vintagefabriken. Vi gjorde höstliga kransar att hänga på dörren eller lägga på bordet. Som vanligt var det supermysigt! Här kommer lite bilder ifrån kursen:

Så här fina blev dom! Hortensia, vaxblomma, tistel, lönnfrön, fläderbär, eukalyptus och krysantemum samsas i dessa kransar.

Annons

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

nika-wahren

Hallå, jag heter Nika och är blomsterdesigner och stylist. Här får ni följa mig i blommornas och växternas värld. Jag kommer här dela med mig att tips, trix och inspiration både från min vardag och mitt jobb. Jag älskar alla årstider med allt vad det innebär med skiftningar i naturen, mat och häng. Möten med andra människor och musik gör mig glad! Vill du samarbeta med mig eller ha min blomsterexpertis så kan du maila mig på [email protected]Annons

Annons

Laddar