Annons
Annons

Installation i skyltfönster

I våras fick Skillad i uppgift att göra Stoddards skyltfönster vårfint inför påsken.

Så här såg skyltfönstret ut innan..

Och så här såg det ut efter! Vårigt värre.

Eftersom att Stoddard är ett mattföretag gjorde vi gräs av mattprover, det blev superfint. Några fåglar fick flytta in också.

Annons

Rosor och ranunkler fick ståta i en sockerlåda. 

Det andra fönstret fick en vacker rosenbukett och en fågelbur med forsythia.

Business woman Hedvig Falkman på Stoddard.

Hej då Stoddard, för denna gång!

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

nika-wahren

Hallå, jag heter Nika och är blomsterdesigner och stylist. Här får ni följa mig i blommornas och växternas värld. Jag kommer här dela med mig att tips, trix och inspiration både från min vardag och mitt jobb. Jag älskar alla årstider med allt vad det innebär med skiftningar i naturen, mat och häng. Möten med andra människor och musik gör mig glad! Vill du samarbeta med mig eller ha min blomsterexpertis så kan du maila mig på [email protected]Annons

Annons