Annons
Annons

Blommor i julgranen..

..är väldigt fint! Jag har satt röda nejlikor i vår gran. Antingen sätts dom i små glasvaser som surras fast på grenen eller så surrar du fast nejlikan direkt på grenen. Nejlikan är tålig och klarar sig rätt bra utan vatten ca tre dagar innan den ser ledsen ut. Så tjofsa fast några blommor på måndag så är dom fina att titta på ända fram till julafton!

Annons

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

nika-wahren

Hallå, jag heter Nika och är blomsterdesigner och stylist. Här får ni följa mig i blommornas och växternas värld. Jag kommer här dela med mig att tips, trix och inspiration både från min vardag och mitt jobb. Jag älskar alla årstider med allt vad det innebär med skiftningar i naturen, mat och häng. Möten med andra människor och musik gör mig glad! Vill du samarbeta med mig eller ha min blomsterexpertis så kan du maila mig på [email protected]Annons

Annons

Laddar