Annons
Annons

Ett av sommarens bröllop…

..skulle gå av stapeln i Gnesta. Huvudpersonerna heter Jakob och Camilla. Jag fick fria tyglar vilket ju är det roligaste då en kan skapa fritt! Det enda Camilla nämnde var kvistrosor vilket hon förstås också fick.

Annons

Jag köpte gerbera och vita och rosa kvistrosor. Sen plockade jag rölleka, korn (eller är det råg?), gräs, gräslök och det vita fruffet för att få buketten att leva.

Jag gjorde även en dekoration till bordet som de skulle gifta sig vid. Det fick bli en vild och galen en med hallonkvistar, dalbor, timotej och svartvinbärskvistar tillsammans det som fanns i brudbuketten. Det lilla kopparkitteln köpte jag på Solvallas bakluckeloppis.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

nika-wahren

Hallå, jag heter Nika och är blomsterdesigner och stylist. Här får ni följa mig i blommornas och växternas värld. Jag kommer här dela med mig att tips, trix och inspiration både från min vardag och mitt jobb. Jag älskar alla årstider med allt vad det innebär med skiftningar i naturen, mat och häng. Möten med andra människor och musik gör mig glad! Vill du samarbeta med mig eller ha min blomsterexpertis så kan du maila mig på [email protected]Annons

Annons

Laddar